Inskolning ..

2´a dagen är avklarad av Hugos inskolning på dagis och allt har gått skit bra, mammas lilla kille har blivit en stor pojke verkligen! Underbart att se honom trivas på bra på dagiset, busa och leka !!



Veckan förövrigt har erbjudit städ, tvätt, möten, läkarbesök, lite mer städning och tvätt och den verkar aldrig ta slut, snarare fyllas på !! Imorgon ska lilleman ut på äventyr med sin morfar.. Åka lastbil och traktor som ungen verkligen älskar. Och vad hade jag gjort utan mina älskade föräldrar som ställer upp som barnvakt och hittar på saker med sitt älskade barnbarn.. Ni är guld värda Mamma & Pappa !!

Har precis suttit i telefon med Bea i säkert en timma, om inte mer?! Så blir det när man inte sett varann och hunnit prata på en evighet! Gott att få prata lite och jag hoppas ni får en underbar helg i Helsingborg och på Vallåkra :)

Och självklart så hälsar Bea till folket också ;)

Min älskade ängel !!




Och imorgon kommer Sandra hem weiii .. Får se om vi hinner ses något, beror på när fröken anländer till hemtrakterna?! Tomt utan båda flickorna hemma kan jag lova !!

Oh, det är sjukt, jag mår förbannat bra, nästan skrämmande haha.. Länge sedan jag kände mig så "bekväm" i livet och saker och ting flyter på som det ska! Underbar känsla och jag älskar de !!

Den 10 September blir det äntligen en tripp upp till Degerfors, bosätter mig hemma hos Elin under helgen..
Ska bli så sjukt härligt att träffa henne och barnen, ska klämma in Carro & Tommy, Hanna & familjen också tänkte jag. På lördagen blir det dop för Hugos lilla kusin Walter.. Ska bli mysigt att få träffa honom också, har ju inte blivit av än! -skäms på mig- !!

Nu får de bli en dusch och krypa ner i soffan och bara njuta tills Älsklingen kommer hem !!





Tiden går ..


Jag skrev och skrev.. Sen radera jag, insåg att jag vet inte om jag ville dela med mig av de? Tänkte efter och jag mår bra av att skriva av mig! Så jag gör ett nytt försök och om jag raderar igen, de vet jag inte?

Jag har verkligen börjat trivas i lägengeten, i Vargön!
Något jag hade väldigt svårt att tro att jag skulle kunna göra
eftersom jag tyckte det var så skönt att flytta från "skit-staden"
när vi flyttade upp till Degerfors hösten/vintern -07..

I slutet på Septemer är det 1 år sedan Hugos pappa lämnade mig. Och i början på Oktober är det 1 år sedan aborten och operation! Det som då var känslomässigt jobbigt "la jag på hyllan" fanns ingen ork lr tid till att varken ta tag i det lr känns efter! Hade fullt upp med att hitta en lägenhet till Hugo och mig. Det ända jag visste var att jag ville tillbaks till Vänersborg, familjen och vännerna! Visste också att jag skulle sakna Elin och barnen, Carro och Tommy!!
Minns sista dagen där uppe, hade packat in de sista i bilen, Hugo skulle vara kvar hos sin pappa några dagar så jag fick chansen att få ordning innan han kom.. Innan jag lämna Degerfors åkte jag till Elin för att säga hej då. Det va nog de jobbigaste jag varit med om! Någon som ställt upp, funnits där, sett mig både glad och ledsen, vi hade 5 min mellan varann och sågs nästan varje dag under 2 års tid! Jag grina, Elin grina och jag grina hela vägen till Vänersborg den dagen.. 2½ timma, kändes som man fått 2 goa smällar över ögonen kan jag lova!
Sov dom 2 lr 3 första dagarna hos Sandra, pallade inte att sitta i en stor 3´a ensam! Många tårar, skratt och pepptalk blev det under dessa dagar!
Så om jag inte haft mina vänner och familj, va hade jag då gjort?

Av allt man går igenom, så lär man något utav de.
Det blir vad man gör det till.
Och man själv kan i slutänden bara avgöra hur man själv mår !!